Doorgaan naar hoofdcontent

We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.

De pers is vooral druk met sars-cov-2 maar ondertussen gaat het leven door. En de economie komt weer op gang. Maar op een andere manier! Langzamer, meer lokaal en minder. Minder vervuilend ook.
We zijn daar al op voorbereid, omdat we zagen aankomen welke veranderingen, qua werkorganisatie, op ons af komen.
Samen met onze relaties gaan we de komende maanden en jaren een hele reeks nieuwe producten uitrollen die aansluiten op de nieuwe tijdgeest.
Dit kan vooral, omdat we Microsoft achter ons hebben gelaten en er voldoende alternatieven zijn.

Enkele trends waar u (denk we) rekening mee moet houden.
  • Email gaat langzaamaan verdwijnen en wordt vervangen door chatten.
  • Domeinnamen worden daardoor langzaamaan minder relevant.
  • Internet verbrokkeld en wordt meer privĂ© en minder publiek.
  • Het betalingsverkeer en het geldsysteem gaat kantelen.
We houden een vinger aan de pols als het om deze dingen gaat. En houden u onder andere via deze blog op de hoogte.

Reacties

Populaire posts van deze blog

CloudOffice By Clocked

Vandaag (2020-12-14) is CloudOffice van Clocked * vernieuwd. We hebben: De volgorde van de Apps veranderd; Beeldtelefoon toegevoegd; Office SMS is veranderd naar Berichten. Over het laatste Berichten is wat meer te vertellen. De wereld is aan het overstappen naar een nieuwe generatie van SMS. Bij Vodafone noemen ze het Message+ bij T-Mobile noemen ze het Joyn. Bij KPN RCS (Rich Communication Services). Het gaat om een berichten dienst die door alle telecom providers (wereldwijd) gaat werken en WhatsApp vervangt. Hierdoor kan op den duur iedereen met een mobiel, zonder in te loggen op een dienst als Apple Messanger; WahtsApp etc... , met elkaar chatten.  *CloudOffice is onze webapp die te openen is vanaf onze openingspagina met de knop "CloudOffice". Daarmee bieden we U een menu naar de Google Apps voor mobiel en kantoor. En naar onze eigen "back-office" voor onze zakenpartners.

Redenen om geen chromebook te gebruiken.

Het meest voorkomende computergebruik is met een Chromebook te doen. Goedkoper dan met andere apparaten.  Waarom heb je dan nog een andere laptop nodig? Je hebt iets voor de ('n) overheid te verbergen . Dan kan je maar beter helemaal van internet afgaan. Functionaliteit die je nodig hebt werkt niet op Chromebook. Dit komt steeds minder vaak voor, maar het komt nog wel voor. Voorbeelden zijn: Gaming . Beter op een gaming console. Software ontwikkeling. Video editing en grafisch design.

Google Workspace

  GSuite heet nu Google Workspace . De oneindige wijsheid van Google marketing heeft blijkbaar bedacht dat meer Google meer vertrouwen geeft. Google zelf weet dat ze betrouwbaarder zijn dan Microsoft. Blijkbaar hebben ze nog steeds niet door dat de naam Google in Europa echter andere associaties oproept. We kijken daar wel doorheen. En weten dat we een functioneel rijke thuis- en kantoor-office omgeving bieden tegen een zeer gunstige prijs. Voor de klant veranderd er niet veel behalve de naam en de icoontjes van de verschillende apps.