Doorgaan naar hoofdcontent

We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.

De pers is vooral druk met sars-cov-2 maar ondertussen gaat het leven door. En de economie komt weer op gang. Maar op een andere manier! Langzamer, meer lokaal en minder. Minder vervuilend ook.
We zijn daar al op voorbereid, omdat we zagen aankomen welke veranderingen, qua werkorganisatie, op ons af komen.
Samen met onze relaties gaan we de komende maanden en jaren een hele reeks nieuwe producten uitrollen die aansluiten op de nieuwe tijdgeest.
Dit kan vooral, omdat we Microsoft achter ons hebben gelaten en er voldoende alternatieven zijn.

Enkele trends waar u (denk we) rekening mee moet houden.
  • Email gaat langzaamaan verdwijnen en wordt vervangen door chatten.
  • Domeinnamen worden daardoor langzaamaan minder relevant.
  • Internet verbrokkeld en wordt meer privé en minder publiek.
  • Het betalingsverkeer en het geldsysteem gaat kantelen.
We houden een vinger aan de pols als het om deze dingen gaat. En houden u onder andere via deze blog op de hoogte.

Reacties

Populaire posts van deze blog

De verkeerde aanpak van Python.

Python is het resultaat van een zeer goede analyse van menselijk gedrag en programmacodering. Het verbetert het objectgeoriënteerde gedrag van de coder. Er is geen ontkomen aan objectoriëntatie in Python. De syntaxis behandelt alleen noodzakelijke trefwoorden en opdrachten. Het doet dit door ook de taal taak-object georiënteerd te houden en niet georiënteerd is op de praatstroom. Maar!! De manier om met variabelen om te gaan door automatische classificatie (string, integer enzovoort) is vanuit een datamanagement oogpunt gezien juist niet object georiënteerd! De oriëntatie van Python is wat de data betreft zo ver gegaan dat het alleen gefocust is op het makkelijk te maken voor de programmeur. Dat een programma altijd een samenhang heeft met een buitenwereld (binnen de computer waar het programma op draait, internet en de reële wereld) wordt daarmee over het hoofd gezien. Goede object georiënteerde data-analyse wordt daarmee niet afgedwongen. Bovendien verspilt Python energie (tijd

Redenen om geen chromebook te gebruiken.

Het meest voorkomende computergebruik is met een Chromebook te doen. Goedkoper dan met andere apparaten.  Waarom heb je dan nog een andere laptop nodig? Je hebt iets voor de ('n) overheid te verbergen . Dan kan je maar beter helemaal van internet afgaan. Functionaliteit die je nodig hebt werkt niet op Chromebook. Dit komt steeds minder vaak voor, maar het komt nog wel voor. Voorbeelden zijn: Gaming . Beter op een gaming console. Software ontwikkeling. Video editing en grafisch design.