Doorgaan naar hoofdcontent

Redenen om geen chromebook te gebruiken.

Het meest voorkomende computergebruik is met een Chromebook te doen. Goedkoper dan met andere apparaten.  Waarom heb je dan nog een andere laptop nodig?
  1. Je hebt iets voor de ('n) overheid te verbergen. Dan kan je maar beter helemaal van internet afgaan.
  2. Functionaliteit die je nodig hebt werkt niet op Chromebook. Dit komt steeds minder vaak voor, maar het komt nog wel voor. Voorbeelden zijn:
    1. Gaming. Beter op een gaming console.
    2. Software ontwikkeling.
    3. Video editing en grafisch design.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

De verkeerde aanpak van Python.

Python is het resultaat van een zeer goede analyse van menselijk gedrag en programmacodering. Het verbetert het objectgeoriënteerde gedrag van de coder. Er is geen ontkomen aan objectoriëntatie in Python. De syntaxis behandelt alleen noodzakelijke trefwoorden en opdrachten. Het doet dit door ook de taal taak-object georiënteerd te houden en niet georiënteerd is op de praatstroom. Maar!! De manier om met variabelen om te gaan door automatische classificatie (string, integer enzovoort) is vanuit een datamanagement oogpunt gezien juist niet object georiënteerd! De oriëntatie van Python is wat de data betreft zo ver gegaan dat het alleen gefocust is op het makkelijk te maken voor de programmeur. Dat een programma altijd een samenhang heeft met een buitenwereld (binnen de computer waar het programma op draait, internet en de reële wereld) wordt daarmee over het hoofd gezien. Goede object georiënteerde data-analyse wordt daarmee niet afgedwongen. Bovendien verspilt Python energie (tijd